Kiderült, melyek voltak 2023 legjobb androidos alkalmazásai és játékai

2023. december 02.
19.3541
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Google Play Áruház a napokban kihirdette a Best of 2023 Awards kategóriáinak a győzteseit, így kiderült, hogy mely alkalmazásokat töltötték le a legtöbben android készülékeikre és, hogy mely játékokat szerették a legjobban a felhasználók.
 

Idén új kategóriával is bővült a díjátadó, debütált a "Best with AI" avagy a legjobb MI-támogatott alkalmazás és a "Best Game for Good", mely a pozitív hatást kifejtő appok kategóriája volt. Idén a legjobb Androidos alkalmazás az Imprint: Learn Visually lett, mely egy kvázi tudástár, ami új módon segít felfedezni a különféle területeket, mint például a történelem, az egészségügy vagy éppen a pszichológia.

Az év legjobbja címet nyerte el a Honkai: Star Rail, melynek bevételei meghaladták idén az 1 milliárd dolláros határt. A legjobb többeszközös alkalmazás a népszerű zenei streamingszolgáltató lett, a Spotify, a legjobb többeszközös játék címet pedig az OUTERPLANE - Strategy Anime kapta. A felhasználók a ChatGPT-re szavaztak az alkalmazások között, a játékok terén pedig a legtöbb szavazatot a MONOPOLY GO! kapta. A Best of 2023 Awards teljes listája itt tekinthető meg.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én max passziánszt tolok. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 hónapja,

Micsoda pénzek mozognak! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja,

ChatGPT hogyan nyert bármit is. meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

3 hónapja,

Monopoly GO rohadt meglepő amúgy.

válasz erre