Kiderült az Éhezők viadala előzményfilm futási ideje

2023. szeptember 20.
14.7931
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén novemberben érkezik az Éhezők viadala franchise első előzményfilmje, mely 64 évvel az eredeti trilógia eseményei előtt játszódik, megismerhetjük majd benne a fiatal Coriolanus Snow-t, most pedig kiderült pontosan hány perces lesz a film - nem lesz rövid az egyszer biztos.

2015-ben ért véget Jennifer Lawrence főszereplésével készült Éhezők viadala trilógia, ami óriási siker volt a stúdió számára, így hamar felmerült annak a lehetősége, hogy a könyvek alapján elkészüljön az előzményfilm, az Éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, mely jóval korábban játszódik, mint az eredeti történet.

A film 2023. november 17-én kerül a mozikba, és a legfrissebb pletykák szerint 2 óra 36 perc lesz az alkotás futási ideje, kicsit kevesebb lett, mint korábban tervezte a rendező, Francis Lawrence, aki az eredeti trilógián is dolgozott. A főszerepekben Tom Blytht (Az aranykor) és Rachel Zeglert (West Side Story, Shazam 2.) láthatjuk majd, valamint a Trónok harca egykori sztárját, Peter Dinklaget.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Előzményfilm ennek. Jajj, micsoda koncepció.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Egy percet sem szánnék rá az életemből, nem hogy ennyit.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Még másfél órát sem bírnék belőle, nem hogy ennyit.

válasz erre