Kiderülhetett Zack Snyder Rebel Moon című filmjének hivatalos alcíme

2023. augusztus 22.
22.7441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén év végén fog érkezni a népszerű streaming platformra Zack Snyder legújabb sci-fi filmsorozata, a Rebel Moon Part 1 és a későbbiekben a Part 2 rész, melyet már nagyon várnak a rajongók, és most állítólag kiderült a két rész alcíme is, ám egyelőre nem lehet ezeket biztosra venni.

Miután bemutatásra került a Zack Snyder féle Igazság ligája, a rajongók azóta várják, hogy a tehetséges rendező visszatérjen és bemutassa legújabb alkotását, a Rebel Moon-t, melynek első része idén december 22-én fog debütálni a Netflixen. A második része valamikor 2024-ben fog megérkezni. Most azonban fény derülhetett az alcímekre.

A What's On Netflix értesülései szerint a Rebel Moon Part 1: A Child of Fire címet kapja, a második pedig a Rebel Moon Part 2: The Scargiver címet. Az első előzetes hamarosan megérkezik, amiből az alcímet is meg fogjuk tudni. A film hivatalos szinopszisa így szól:

Amikor egy, a galaxis szélén élő békés kolóniát le akar igázni egy kegyetlen elnyomó birodalom, egy titokzatos idegen lesz az egyetlen reményük a túlélésre.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Remélem hozza Snyder eredeti hangulatát majd.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nézném már!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Erre nagyon kíváncsi vagyok!

válasz erre