Kiakadtak a nézők a Sárkányok házának legutóbbi részére, mert az túl sötét lett

2022. október 04.
32.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Vasárnap debütált a népszerű Trónok harca előzmény sorozat hetedik epizódja, ám a jelek szerint a legtöbb rajongónak nem tetszett, ugyanis a közösségi médiában többen is panaszkodtak amiatt, hogy túl sötétre sikeredett a rész és alig láttak belőle valamit.

Sok nézhetetlennek minősítették az HBO Max jelenlegi legnagyobb sorozatának új epizódját, és sokak szerint homályos volt a kép. Leginkább az volt a probléma, hogy ez a rész több olyan jelenetet is tartalmazott, ami létfontosságú a történet megértésében. A rengeteg Twitter üzenet felkeltette a készítők figyelmét is és hamar reagáltak.

Az HBO Max elárulta, hogy szándékosan tompították a jelenetek megvilágítását, ez egy kreatív döntés volt a részükről. Nem ez volt az első ilyen rész, ami nem tetszett a Trónok harca rajongóinak, ugyanis a történet utolsó évadában, a "The Long Night" epizód is annyira sötétre sikeredett, hogy a rajongók azon is kiakadtak anno.

4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

Nem értem akik csinálják ezt a sorozatot, mit nem értenek azon hogy nem mindenki mozi minőségű tévén nézi a sorozatot, full sötét szobában.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ezt már eljátszották a Trónok harcánál is. Nem értem miért....

válasz erre

inkognito

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Szerencsére nem nézem, de nagyon nem szeretem a sötét filmeket, az 5. hullám volt még ilyen.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Mindig bele kell kötni valamibe. röhögő smiley

válasz erre