Kevin Feige megerősítette: Robert Downey Jr. nem fog visszatérni Vasember szerepébe

2023. december 04.
18.9461
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hetekben több pletyka is felröppent a Marvel házatáján, melyek szerint visszatérhet egykori szerepébe Robert Downey Jr és még talán Scarlett Johansson is, miután mélyrepülésbe került a stúdió, sorra buknak el a filmjeik, ám az MCU igazgatója szerint szó sincs visszatérésről.
 

Néhány hete már olyan hírek is terjedni kezdtek, miszerint Robert Downey Jr. meg is egyezett a Marvellel a visszatérése kapcsán, ám most Kevin Feige adott egy interjút a Vanity Fairnek, akiknek elárulta, hogy Vasember fejezetét lezárták. A Marvel Studios elnöke elmondta, hogy nem szeretnének hozzányúlni a karakterhez, aki a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban meghalt.

Semmilyen módon nem szeretnék Vasembert visszahozni, ami azt jelenti, hogy valami más trükköt kell majd bevetniük, hogy felélesszék a Marvel-t. Bob Iger, a Disney elnök a napokban bevallotta, hogy túl sok filmet csináltak az elmúlt években, ami ráment a minőség rovására, de ezen változtatni fognak. Robert Downey Jr. egyébként 2008 és 2019 között 10 filmben vállalta el Tony Stark szerepét.
felröppent a Marvel házatáján, melyek szerint visszatérhet egykori szerepébe Robert Downey Jr és még talán Scarlett Johansson is, miután mélyrepülésbe került a stúdió, sorra buknak el a filmjeik, ám az MCU igazgatója szerint szó sincs visszatérésről.'>
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mesefilmnek jó lesz. Maximum.

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bölcs döntés, így is nagyon túl van tolva.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon helyes.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagy kár de érthető.

válasz erre