Kevin Costner az 5. évad után elhagyja a Yellowstone sorozatot

2023. május 04.
25.3121
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha western, akkor sokaknak eszébe jut Kevin Costner neve, aki négy szezonon keresztül szerepelt a népszerű Yellowstone című sorozatban - SkyShowtime-on látható -, ám a legfrissebb hírek szerint az ötödik évad után kilép a műsorból, miután sokat problémázott a forgatási idő miatt a színész.

Érdekesen alakul a 68 éves Kevin Costner élete jelenleg, ugyanis a napokban derült ki, hogy 18 év házasság után felesége beadta a válókeresetet, most pedig a legfrissebb hírek szerint a Yellowstone című a modern vadnyugaton játszódó sorozatot is otthagyja az ötödik szezon után. Jelenleg is zajlanak az évad forgatásai, ám már jó ideje leállt.

Ennek az oka éppen a színész, Costner volt, aki állítólag amiatt akadt ki, mert túl sok idejét vette el a forgatás, 50 nap helyett csupán 10 napot szeretne dolgozni a sorozaton. Ez azért elég kivitelezhetetlen, hiszen egy ilyen produkciót nem lehet 10 nap alatt leforgatni. Az évad felével egyébként végeztek, de már hónapok óta nem halad tovább a projekt a színész miatt. Remélhetőleg siker befejezni a sorozatot és méltó képen búcsúzhat majd tőle Kevin Costner.
3 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete

Miért, amúgy mi dolga? meglepett smiley Nem forgat filmeket...

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete

Még egy részt sem láttam. szomorú smiley

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 3 hete

Nem néztem a sorozatot.

válasz erre