Kevesebben kíváncsiak a Halloween véget ér filmre

2022. október 16.
43.3151
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az első box office jelentések szerint nem teljesít kimagaslóan David Gordon Green által rendezett Halloween franchise befejező része, ugyanis a vártaknál kevesebb váltottak rá jegyet a hétvégén az amerikai mozi pénztáraknál.

Csütörtökön került a mozikba a Halloween véget ér című horrorfilm, mely pontot tesz Michael Myers történetének végére, ekkor az amerikai mozikban 5,4 millió dolláros bevételt ért el, a hétvégén pedig az eddigi adatok szerint 43,3 millió dolláros bevételnél jár, ami kevesebb, mint a tavaly bemutatott Gyilkos Halloween, ami az első hétvégén 49,4 millió dollárral debütált.

2018-ban debütált David Gordon Green rendező által életre keltett Halloween franchise, melyben visszatért Jamie Lee Curtis is, aki felvette a kesztyűt régi ellensége, Michael Myers ellen. Akkoriban 76,2 millió dollárral debütált a film, világszerte 250 millió dollárt hozott a stúdiónak. Ez a rész sikerült a legjobban a kritikusok szerint is, de a következő két rész már nem lett ennyire fényes, a Halloween véget ér című befejező rész kritikáját elolvashatjátok a Game Channel hasábjain.
2 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 3 napja

Pedig azt hittem, pont hogy ez nagyot megy!

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 napja

Már ki kiváncsi egyáltalán erre a sztorira?!

válasz erre