Kevesebb, mint 24 óra és megnyitja kapuit a Sziget Fesztivál

2023. augusztus 09.
21.7901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Holnap, azaz augusztus 10-én nyitja meg kapuit hazánk egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Sziget, ahol hat napon keresztül több százezer ember fog bulizni olyan világsztárokkal, mint például Billie Eilish, az Imagine Dragons, a Florence + the Machine valamint David Guetta.

A szervezők már hetek óta dolgoznak a Hajógyári-szigeten, hogy ismét felépüljön egy kisebb város, ahol több százan azon fognak dolgozni, hogy a következő hat napban mindenki jól érezze majd magát. A hétvégi vihar nem tett jót az építkezésnek, több színpad is megsérült a hatalmas szélvihar és a rengeteg eső miatt, a Party Aréna ponyváját Portugáliából kellett pótolni.

Most azonban már majdnem minden készen áll a holnapi nyitásra, ám a mai napon még gőzerővel dolgoztak a gépek a helyszínen. Az idei változékony nyárnak köszönhetően sokkal zöldebb Szigetet láthatnak majd a fesztiválozók, sok zöld területet sikerült megvédeni, így a por is kisebb. A ToiToi WC-ket idén felváltotta a kultúráltabb mellékhelyiség, melyet könnyű messziről is felismerni, ugyanis szivárványszínben pompázik.

A holnapi napon a Nagyszínpadon a Florence + the Machine fog fellépni, pénteken érkezik az Imagine Dragons Las Vegasból, melyre nagy az érdeklődés, valószínűleg teltházas lesz aznap a Sziget. Szombaton érkezik David Guetta, vasárnap Mumford & Sons, hétfőn Lorde és Macklemore fog fellépni, végül kedden érkezik Billie Eilish. Természetesen ezen kívül rengeteg program várja még a fesztiválozókat a hatalmas területen.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 9 napja

Nálam a péntek a befutó! mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 napja

Én holnap megyek ki, szívből remélem hogy **** idő lesz és nem főlünk meg. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 10 napja

Szombat az én napom! kacsintó smiley

válasz erre