Két napig volt víz alatt egy iPhone X, de mégis működik

2019. augusztus 15.
3.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő dolog történt Warren Palmerrel az amerikai Springs Lakes vízi parkban az elmúlt napokban, lévén a férfi még a hétvégén, egy laza nyári kikapcsolódás során véletlenül beleejtette a tóba okostelefonját, egy iPhone X típusú készüléket.

Az esetet ugyan jelentette a parkban dolgozó búvároknak, akik saját Youtube-csatornát is indítottak már azért, hogy megmutassák, milyen őrült dolgokat találnak gyakran a víz alatt, azonban ők sem gondolták volna, hogy az aprócska telefon előkerül, egyáltalán épségben lesz.

A történetben azonban éppen ez a fordulat, a pontos helymeghatározásnak hála a búvárok ugyanis ráleltek a készülékre, és ha ez nem lenne elég nagy meglepetés, hiába volt két napon át a mély vízben, a felhozatalt követően állítólag ugyanúgy működött, mintha mi sem történt volna, pedig semmiféle vízálló tok és egyéb eszköz nem védte odalent.

Sőt mi több, a boldog tulajdonos, amint visszakapta a készüléket, rögtön fel is oldotta a képernyőt, és megdöbbenve látta, hogy még nem fogadott hívása is volt a nagyapjától.

5 hozzászólás

inkognito

5 éve, 1 hónapja

iPhone bírja mosolygó smiley

válasz erre

techiii

5 éve, 1 hónapja

Nem hiába vízálló.

válasz erre

zender

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem csoda, szokták ezek bírni.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Bírt az már ki sokkal sokkal többet is! mosolygó smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Vannak ilyen kivételes esetek.

válasz erre