Két A Karib-tenger kalózai film is fejlesztés alatt áll - állítja Jerry Bruckheimer

2024. május 21.
14.2981
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik legjövedelmezőbb franchisea a Disneynek a Johnny Depp főszereplésével készült A Karib-tenger kalózai, melynek utolsó része 2017-ben jelent meg és a rajongók azóta várják Jack Sparrow kapitány visszatérését, ám erre nagyon kicsi az esély miközben két film új film is készül.

Idén március végén derült ki, hogy már fejlesztés alatt áll egy új A Karib-tenger kalózai film, mely egy reboot lesz, melyben új szereplőket ismerhetünk majd meg. Jerry Bruckheimer producer nemrégiben interjút adott az Entertainment Weeklynek, melyben arról beszélt, hogy továbbra is nagyon szívesen visszahozná barátját, Johnny Deppet a franchiseba - erről már korábban is tett említést.

Az új reboot mellett állítólag továbbra is fejlesztés alatt áll a Margot Robbie féle előzményfilm is, erről szintén a producer beszélt az interjúban, de semmi konkrétumot nem árult el egyik filmmel kapcsolatban sem. Mindeközben korábban a színésznő azt állította, hogy a projekt halott és nem fog elkészülni. Bruckheimer abban reménykedik, hogy mind a reboot, mind pedig az előzményfilm el fog készülni a jövőben, de biztosat nem lehet tudni.
5 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 6 napja

Jó volt régen, de most már felesleges lenne visszahozni.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 6 napja

Már Deppel is megfáradt a széria, pedig ő maga Jack Sparrow. Ha csinálnának egy teljesen önálló, nem erre a brandre kapaszkodó filmet csinálnának kalózos témában, nem lenne semmi. De az hogy ezt hazsnálják alapnak, önmagában megásta a film sírját.

válasz erre

XTomiX0029

1 hónapja, 6 napja

A szálázár bosszúja olyan gyenge volt már hogy azok után nincs is értelme ezt tovább erőltetni

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 6 napja

Hát, ritkán vagyok előítéletes, de ezt elvből meg se nézem.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 6 napja

Ez gáz lesz.

válasz erre