Készülőben van Michael Jackson Thriller albumáról szóló dokumentumfilm

2022. október 05.
32.4321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint már gyártás alatt van a Sony Music Entertainment és a Jackson Estate közös produkciója, mely az egykori popsztár minden idők legtöbbet eladott albumának a történetét meséli el dokumentumfilm formájában.

A Thriller 34 millió példányban kelt el csak az Egyesült Államokban és 100 millió példányban világszerte, nyolc Grammy-díjat nyert, idén novemberben lesz 40 éve annak, hogy megjelent. A Deadline információi szerint az egyelőre cím nélküli dokumentumfilmet a neves zenetörténész, újságíró és dokumentumfilmes, Nelson George fog rendezni.

A film állítólag visszarepíti majd az embert abba az időbe, amikor elkészült a rekordokat döntögető album és megjelentek a forradalminak számító kisfilmek, amelyek újradefiniálták a zenei videók formátumát, és elbűvölték a közönséget világszerte. A Thriller az egyetlen videoklip, amely bekerült a Kongresszusi Könyvtár elit Nemzeti Filmnyilvántartásába. A film soha nem látott felvételeket és interjúkat fog tartalmazni. Megjelenési dátumról nem lehet tudni semmit, sem arról, hogy hol fog debütálni.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 8 hónapja

Nagyon bírtam, az egyik legnagyobb kedvencem a mai napig úgyhogy erre a filmre különösen kiváncsi vagyok.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 8 hónapja

Kíváncsi leszek, remélem nem a mocskolódásról fog szólni.

válasz erre

techiii

1 éve, 8 hónapja

Lassan lesz róla film is.

válasz erre