Készül az új Windows Phone-os Office

2015. január 01.
6971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Joe Belfiore, a Microsoft Windows Phone-csapatának vezetője és a vállalat alelnöke, a kínai Weibon tette közzé, hogy nem feledkeztek meg a Windows Phone-os Office-ról.

Talán szokatlan, hogy nem a Twitteren vagy a Facebookon keresztül értesültünk a hírekről, de ennél sokkal nagyobb jelentőséggel bír az az ígéret, miszerint hamarosan többet is megtudhatunk a Windows Phone új Office-csomagjáról.

Joe Belfiore a kínai közösségi hálózaton közzétett üzenetét úgy kezdte, hogy megkapta a sok levelet és megjegyzést arról, hogy elégedetlenek a Windows Phone felhasználók, mivel látták, hogy a Microsoft kiadott egy modern, mai mobil operációs rendszerhez illő Office-csomagot iOS-re és Androidra, de semmit sem szólt a Windows Phone-verzióról. Ezt követően megerősítette, hogy nem feledkezett meg a Microsoft a Windows Phone-ról, csak minden bejelentést egy napra (eseményre) akartak csoportosítani.

Ahogy a bejegyzésében fogalmazott, még a kínai újév előtt nyilvánosságra hozzák a terveiket. Mivel február 19. előtt eddig csak egy nagy rendezvényről tudunk (a január 21-ei Windows-eseményről), feltételezhetően ekkor beszélnek majd az Office jövőjéről is. Ebbe vélhetően beletartozik majd a Windows Phone-os Office, illetve az Office 16 bemutatása is.

Joe Belfiore bejelentése azt is megerősíti, hogy a Windows 10 mobilos verziójának megjelenésével együtt nagy valószínűséggel kapunk majd egy épkézláb Office-t is - a jelenlegi Windows Phone-os Office (főképp a Word) sajnos nem éppen alkalmas egy-egy fájl megtekintésén kívül bármire is.
nincs még hozzászólás