Készül a Vérapó karácsonyi thriller folytatása

2023. január 25.
56.7041
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly év végén került a mozikba a Stranger Thinkgs sztárjával, David Harbourral fémjelzett Vérapó című véres karácsonyi mozifilm, mely a kis költségvetésnek köszönhetően szép bevételre tett szert az ünnepi időszakban, így a készítők bejelentették, hogy készül a folytatás.
 

Ha a karácsonyi filmekre gondolunk, akkor általában a romantikus és vicces alkotások jutnak az eszünkbe, ám tavaly debütált egy olyan film, amiben inkább az erőszaknak és a vérnek volt nagy szerepe. A Vérapó világszerte 75 millió dolláros bevételt ért el, míg a gyártási költségek csupán 25 millió dollárba kerültek, így sikerült 50 millió dolláros profitot elérni.

Ennél több nem is kellett Tommy Wirkolanak, a film rendezőjének, aki a közelmúltban bejelentette, hogy érkezik a folytatás, visszatér Pat Casey és Josh Miller, akik a forgatókönyvért felelősek. A rendező elárulta, hogy biztosan nem fog idén érkezni a második rész, hiszen még ki kell dolgozni a forgatókönyvet és a történetet is. Arról egyelőre nem esett szó, hogy David Harbour visszatér-e Mikulás szerepébe.
4 hozzászólás

petrovicsz

11 hónapja, 2 napja

Nagy film, várós a folytatás is!

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 2 napja

Még az elsőt sem láttam, de nem hagyom ki. Ezek szerint nem is lehet ****.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 3 napja

Nagy királyság, már most várom!

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 3 napja

Nagyon jó film volt, nekem bejött.

válasz erre