Advertisement

Készül a M3GAN 2 horrorfilm

2023. január 19.
14.4461
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ha egy horrorfilm beválik, akkor tutira lesz folytatás és ez nincs máskép a gyilkos babákkal sem, ugyanis a közelmúltban megjelent M3GAN című horrorvígjáték, amely egy csúcstechnológiás gyerekjátékról szól, aki lázad a tulajdonosai ellen, hamarosan folytatást kap.

A stúdió nemrégiben zöld utat adott egy második résznek, ugyanis a film költségvetése mindösszesen 12 millió dollár volt, jelenleg pedig már több mint 100 millió dollár bevételt termelt. A Universal úgy döntött, hogy a folytatás a tervek szerint 2025. január 17-én fog debütálni a mozikban és több kulcsfigura is vissza fog térni a második részben.

Akela Cooper, aki az első rész forgatókönyvét írta, már javában dolgozik a második részen. A M3GAN egészen kellemes kritikákat kapott, IMDB-n 6,6 ponton áll, míg a Metacritic-en 72-n áll, ami egészen kiemelkdőnek számít horrorfilm esetén. Mindezek fényében nem csodálkozunk azon, hogy jön egy folytatás és talán franchise lesz belőle. Ha eddig nem láttad a filmet, akkor olvasd el a Game Channel kritikáját.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hete és 4 napja

Szerintem azért annyira nem volt hűha, hogy ilyen gyorsan kelljen a folytatáson gondolkodni...

válasz erre

Porthos

1 hete és 4 napja

Ilyen sokat hozott a mostani?

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Még az elsőt sem sikerült megnéznem.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 5 napja

Jó gyorsan eldöntötték a folytatást!

válasz erre