Készül A közösségi háló című film folytatása

2024. április 30.
23.6891
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint Aaron Sorkin forgatókönyvíró, a 2010-ben megjelent A közösségi háló (Facebook-film) című film folytatásán dolgozik, mely a a 2021-es januári Capitolium épületét érő támadásról szólna, ugyanis az író elsősorban a Metát okolja a történetek miatt.

Az Oscar-djías forgatókönyvíró a Town Podcast adásában mesélt arról, hogy már dolgozik Social Network - A közösségi háló folytatásán, ami nagyon friss eseményeken dolgozna fel. Talán sokan emlékeznek a 2021. január 6-ai amerikai eseményekre, amikor Donald Trump hívei megrohamozták a Capitolium épületét a 2020-as elnökválasztási eredmények miatt. A zavargások során kilencen vesztették életüket és ebben jócskán benne volt a Facebook keze is.

Sorkin szerint a Facebook úgy hangolja az algoritmusát, hogy a lehető legmegosztóbb anyagokat támogassa, ez növeli az interakciók számát. Az író korábban kiemelte, hogy a film csak akkor fog elkészülni, ha azt David Fincher rendezi majd, aki az első A közösségi hálót is rendezte, amiben Jesse Eisenberg alakította Mark Zuckerberget. Fincher egyébként tavaly arról beszélt egy interjú során, hogy elkészülhet a folytatás.
4 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kíváncsian várom! mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Elég érdekes fonalat fogtak meg a folytatásra. meglepett smiley Sok minden másért okolható a Meta, sajnos.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kíváncsi vagyok rá nagyon!

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jól hangzik. Az első rész nagyon tetszett.

válasz erre