Készül a Hókusz pókusz 3.

2023. június 05.
19.0121
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még 1993-ban jelent meg a filmsorozat első része, melyben megismerkedhettünk a gonosz Sanderson nővérekkel, akiket évszázadokkal azután ébresztettek fel, hogy a massachusettsi Salemben felakasztották őket, tavaly érkezett egy folytatás és most a Disney megerősítette, hogy készül a harmadik rész.
 

A Hókusz Pókusz három boszorkányról szól, akiknek mindig az a célja, hogy örökké fiatalok maradjanak, amihez gyerekek erejére van szükségük. A Disney+ felületén bemutatott második rész a Sanderson nővérek történetének lezárásával ért véget, ami hatalmas siker volt, és már akkor sokan arról pletykáltak, hogy elkészülhet a filmsorozat harmadik része.

A Sanderson nővéreket Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy alakította, de a második rész végén megismerkedhettünk boszorkányanyával, akit Hannah Waddingham alakított. Lehetséges, hogy az ő történetét fogják feldolgozni a következő részben, sőt még arra is van esély, hogy a nővérek visszatérjenek. A színészek egyértelműen nem erősítették meg korábban, hogy megismételjék újra szerepüket, de van némi esély rá, így kíváncsian várjuk a filmmel kapcsolatos fejleményeket.
3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez mi?

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ennyire azért nem nagy eresztés...

válasz erre

techiii

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem láttam egyiket sem.

válasz erre