Készül a Fegyvernepper 2. Nicolas Cage és Bill Skarsgard főszereplésével

2023. május 09.
23.9751
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még 2005-ben jelent meg a Fegyvernepper című akciófilm, melyben Nicolas Cage Jurij Orlov fegyverkereskedőt alakította, de feltűnt még Jared Leto és Ethan Hawke színészek is, most pedig érkezik a folytatás, melyben az AZ filmek sztárja is feltűnik majd a régi főszereplő mellett.

A Variety legfrissebb beszámolója szerint jövő ősszel kezdik el forgatni a Fegyvernepper folytatását, amiben Bill Skarsagard is feltűnik majd, ő fogja alakítani Jurij Orlov fiát, Antont. A folytatást ezúttal is Andrew Niccol fogja írni és rendezni is, aki az első részen dolgozott. A történet szerint Orlov rátalál fiára, Antonra, aki igyekszik felülkerekedni az apján.

Anton zsoldos hadsereget gyűjt össze, hogy megküzdjön Amerika közel-keleti konfliktusaival. Ez egy generációk közötti keserű rivalizálást vált ki, amely szembeállítja apát és fiát. Az eredeti filmet Viktor Bout orosz fegyverkereskedő valós történetei ihlették, a folytatásban is valószínűleg lesz néhány olyan mozzanat, ami valós eseményeken alapszik majd.
3 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon nagy film volt az előző is, szóval várós a cucc!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én mai napig megnézem időnként az előzőt. Jöhet a folytatás!

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ennyire nagy film lett volna? meglepett smiley

válasz erre