Készül a Cloverfield negyedik része

2022. szeptember 24.
28.6341
csirkee profilja, adatai
csirkee
2008-ban debütált az egyedi megközelítéssel bíró Cloverfield című sci-fi film, mely hatalmas sikereket ért el, ezért a stúdió úgy döntött, hogy teret ad a folytatásnak és két további része jelent meg a franchisenak, melyek már nem lettek olyan sikeresek.

Mindezek ellenére a Deadline információi szerint a Paramount stúdió már készíti a negyedik részét a Cloverfield univerzumnak, melynek cselekményéről természetesen ismét nem lehet tudni semmit, a lehető legnagyobb titokban próbálják tartani a készítők. Az új részt Babak Anvari rendezi Joe Barton forgatókönyve alapján, míg producerként J.J. Abrams is részt vesz a munkálatokban.

Egyes pletykák szerint az új projekt közvetlen folytatása lehet az eredeti, 2008-as filmnek, mely teljesen meglepte a filmes közönséget megjelenésével. Mindezek után már alig várjuk, hogy további részletek derüljenek ki a készülő filmről, például az, hogy mikor kerül a mozikba az alkotás, esetleg azonnal streamingen fog-e landolni.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 6 napja

Erőltetett nagyon.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete

Jöhet, én imádtam eddig mindet.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete

Nem értem eleve minek folytatták, az első rész király volt. A Cloverfield Lane 10 még azt mondom oké mint mellékszál (bár nekem az is erőltetettnek tűnt hogy összekapcsolták az eredetivel), de hogy minek még több... Nem értem.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete

Fú de túltolják...

válasz erre