Késik a Stranger Things ötödik évadának a gyártása az írósztrájk miatt

2023. május 07.
23.3571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Rossz hír érkezett a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának gyártásával kapcsolatban, ugyanis a Duffer fivérek a Twitteren árulták el, hogy késni fog a széria utolsó évadának forgatása a forgatókönyvírók sztrájkja miatt, ami a Marvel féle Pengét is érinti, melyről tegnap számoltunk be.

A végéhez közeledik Tizi és a többiek kalandjai, amit már több millió rajongó vár, hiszen a tavaly megjelent negyedik évad gyakorlatilag letarolta a nyári szezont. Azóta pedig várjuk az ötödik évadot, ami valamikor 2024-ben debütálhat majd a streamingen, ám jelenleg a forgatás áll, nem tudták elkezdeni az írói sztrájk miatt, ami nemrégiben kezdődött.

Az alkotók, a Duffer testvérek Twitteren árulták el, hogy jelenleg áll a projekt, az írók nélkül nem tudják elkezdeni a forgatást, ami miatt némi késés lesz a projektben. A Stranger Things alkotói remélik, hogy hamar megállapodás születik az ügyben és elkezdhetik forgatni a sorozatot, amire már készen állnak a színészek is. Egy ilyen leállás komolyan befolyásolja a produkciókat, hiszen a legtöbb színésznek más projektjei is vannak, ráadásul öregszenek a sztárok.

számoltunk be.'>
2 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Igen lassan haladnak vele amúgy.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ez a sztrájek ez amcsiban nagyon megy. És mindent blokkol bakker.

válasz erre