Képeken a Lumia 535

2014. november 08.
7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Úgy tűnik, a kínaiaknak sikerült megszellőztetni néhány képet a várhatóan november 11.-én megjelenő új Lumia készülékről, a Lumia 535-ről.

A Microsoft csak annyit tett közzé nemrégiben, hogy november 11-én lesz valami, a mellékelt képen (fentebb található) pedig egy kerekített sarkú Lumia készülék egy része volt látható.

Talán a két dolgot nem nehéz összerakni: november 11-én bejelenthetnek egy új Lumia készüléket. Ez eddig rendben van, de nem tudunk semmit a készülékről. Külső források már megerősítették, hogy az új Lumia az 535 lesz, egy újabb, megfizethető árú készülék, és az első, ami a Microsoft logóját viseli majd a Nokia helyett. Néhány képen a kínaiak be is mutatták a készüléket:

[caption id="attachment_15302" align="aligncenter" width="580"] A hátlap[/caption]



Végezetül pedig, hogy mivel szerelték fel:

5-inches qHD felbontású (960 × 540 pixel) kijelző
1,5 GHz-es Snapdragon 200 CPU
1 GB RAM
8 GB belső memória
5 MP kamera, vakuval
VGA előlapi kamera
1900 mAh akku
elvileg 7 (!?) színben lesz elérhető
Dual-SIM kezelés

Ez így (a név és a specifikációk alapján) tényleg egy újabb, olcsó Windows Phone lesz, bár némi extrát is hoz a korábbi 5-ös Lumiákhoz képest a vakuval, az akkuval és az 1 GB RAM-mal (az 525-ben volt még 1 GB RAM), azt, hogy ez majd mennyivel teszi drágábbá a készüléket, még nem tudjuk.

Az első képen jól látszik a Microsoft logó, ez az előlapon is hasonlóan ott van:

Kíváncsiak leszünk, hogy a Microsoft teljes egészében megtartja-e a Nokia minőségét (reméljük, hogy igen), valamint arra, hogy a közeljövőben milyen zászlóshajókat mutat majd be (elsősorban, hogy a Lumia 1020 helyére mi jön majd). A készülék által futtatott firmware-ről és szoftverről ugyan nincsenek hírek, de nagy valószínűséggel a Windows Phone 8.1.1 (hivatalos nevén Windows Phone 8.1 Update) rendszer üzemel majd rajta a Lumia Denim firmware frissítéssel együtt.
nincs még hozzászólás