Kate Winslet rekordot döntött az Avatar 2. forgatása alatt

2022. december 10.
49.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Avatar: A víz útja című mozifilm forgatása során rengeteg víz alatti jelenetet rögzítettek, így a színészeknek meg kellett tanulniuk visszatartani a lélegzetüket hosszabb ideig, ebben pedig Kate Winslet bizonyult a legjobbnak, ugyanis még Tom Cruise rekordját is megdöntötte.

A színésznő a napokban adott interjút az ET magazinnak, ahol elárulta, hogy mennyire nehéz volt megtanulnia kontrollálnia a tüdejét a víz alatti jelenetek forgatása közben. Rengeteget kellett gyakorolni és ebben természetesen profi búvárok is segítették Katet, aki már nem először forgat James Cameronnal, hiszen a Titanicban már dolgoztak együtt korábban.

Winslet kereken 7 percig tudta visszatartani a lélegzetét, ezzel pedig megdöntötte Tom Cruise rekordját, amit még a Mission: Impossible - Titkos nemzetben állított fel a filmszakmában. A színésznő elmondta, hogy a levegő visszatartás során egy listán járt az esze, aminek minden pontján végig ment, így tudott koncentrálni és nyugodt maradni. Sigourney Weaver is majdnem rekordot döntött, ő hat és fél percig tudott a víz alatt maradni.

Kate Winslet rekordot döntött az Avatar 2. forgatása alatt - 2. kép

5 hozzászólás

zender

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

De erre miért volt szükség? meglepett smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Akárhoogy is, oxigéndúsítással vagy anélkül, ez rohadt nagy teljesítmény szerintem. A világrekord valami 24 perc, mondjuk az még keményebb. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Azért az elég durva eredmény! meglepett smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Gondolom tiszta oxigénnel.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Az nagyon brutális! meglepett smiley

válasz erre