Karcolgatták, hajlítgatták, megégették, de az LG V20 bírta a gyűrődést

2016. október 25.
3.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A JerryRigEverything YouTube-csatorna egy újabb stressztesztet hozott nyilvánosságra, amelynek középpontjába ezúttal az LG V20 készülék került, amelyet hősünk ütött-vágott, karcolt, sőt még meg is égetett, de a kis masina meglepően jól bírta a gyűrődést.

Mint az alábbi felvételen is látható, hiába kap közvetlenül is nyílt lángot az LG V20 kijelzője, utána is használható marad, képernyőjét pedig csak komolyabb erőhatás tudja megkarcolni, és bár akadnak sérülékenyebb részei is - főként a hátlap és a műanyag alkatrészek -, ugyanakkor a masina még akkor is működőképes maradt, amikor a tesztelő annyira meghajlította, hogy az akkumulátor is kiesett a készülékből.

Az LG V20 legsérülékenyebb pontja egyébiránt a kamerákat védő üveg, amely meglepően könnyedén összetörik, noha erre már korábban az első felhasználók is felhívták a figyelmet. Lássuk azonban most a gyakorlatban, hogy miként teljesít a telefon egy igazi kínzás alatt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

Jóféle telefon, szegénykét jól lerendezte. Viszont nem rosszak ezek a tesztek, a mostani telefonom előtt én is megnéztem róla a videóját.

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

Tényleg jól bírja, de ennyiért illik is neki...

válasz erre

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nem látom erősebbnek, mint a versenytársait, azonban a lángot igen jól tűri. iPhone szokott ebben erős lenni.

válasz erre