Karácsonykor már otthon is nézhetjük a Halálos iramban legújabb részét

2023. november 14.
19.9331
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén tavasszal debütált a mozikban a Halálos iramban franchise immáron tizedik része, mely még mindig nem zárta le Dominic Toretto és családja kalandjait, ugyanis a jövőben még egészen biztosan érkezni fog egy újabb rész, sőt további spinoffok is, de addig még sok időnek kell eltelnie.

Aki esetleg még nem látta a Halálos iramban legutóbbi részét, melyben Vin Diesel csapatának a gonosz Jason Momoával kellett megküzdenie, akkor azoknak van egy jó hírünk. December 23-tól a SkyShowtime streaming platformon már elérhetővé válik a film, de akik szeretnék felfrissíteni emlékezetüket, azok már most elkezdhetik nézni a franchise többi részét.

Szintén ezen a streamingen fog megjelenni december 15-től a Transformers: A fenevadak kora, mely a filmsorozat legújabb része, ami idén nyáron debütált a mozikban - sajnos hatalmas bukással. Ebben a részben megjelennek a Transzformerek teljesen új fajtái, a Maximálok. A platformon a franchise előző részei már elérhetőek.
3 hozzászólás

inkognito

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

röhögő smiley talán a harmadik részig láttam

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én biztos nem vesztegetek ilyen ****ra időt. Inkább ezredszer egy Kincs ami nincs, vagy egy Vissza a jövőbe. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ezt még streamingen se..

válasz erre