Advertisement

Kali Linux az Azure felhőben

2016. szeptember 18.
3.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Kali Linux csapata egy Twitter bejegyzéssel okozott örömet a közösségnek, mely szerint az operációs rendszerüket most már A Microsoft Azure-ban is futtathatják, ráadásul egész jutányos áron, egy hónapig ingyen.

A poszt röviden így hangzott: "Kali az Azure marketben, heti ISO-k és további megoldások" - úgy fest, a Microsoft Azure Marketplace egyre nyitottabb, hiszen egyre több és több Linux disztribúció kerül a kínálatba.

A legújabb a Kali 2016.2, amit villámgyors SSD-ken tárolnak a Microsoft szerverei. Ahogy említettük mindezt egy hónapon keresztül ingyen használhatjuk, ám ehhez meg kell adnunk a bankkártya adatainkat.

Kali Linux az Azure felhőben - 2. kép

Nos, ez a paranoiásabbaknak elrettentő lehet, de nem itt nem adathalászatról van szó. Azure regisztrációnál az autentikálás része a bankkártya/hitelkártya adatok megléte, ha ez megtörtént, akkor az egy hónap trial időszak mellett kapunk 200 dollár kreditet, amit utána arra használunk fel, amire szeretnénk.

Ez lehet éppen a Kali Linux futtatás, virtuális gépek telepítése, weboldalak host-olása, felhőszolgáltatások vagy bármi más a repertoárból.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ennek a felhőben futtatásnak egyáltalán nem tudom megérteni a lényegét...

válasz erre