Jude Law büdösen játszotta végig legújabb szerepét és erre jó oka volt

2024. június 24.
5.8621
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Oscar-díjra jelölt színész legújabb filmje, a Firebrand a közelmúltban jelent meg - hazánkban nem került bemutatásra -, melyben VIII Henrik angol királyt alakította és egy interjúban elárulta, hogy a forgatáson olyan szagot árasztott, mint egy rothadó test, hogy eljátszhassa a beteg királyfit.

A színészek sokszor extrém dolgokat is hajlandóak bevállalni azért, hogy maximálisan felkészüljenek egy szerepre, és ezzel nincs másképp Jude Law sem, aki végig bűzölögte a Firebrand forgatását. Law a Yahoo Entertainmentnek elárulta, egyszer olvasta, hogy VIII. Henrik királynak a lábán lévő gyötrelmes fekélyek miatt olyan szaga volt, mintha rohadna.

Ezért amikor elkezdték forgatni a filmet, Jude egy olyan illatot keresett, ami hasonlít a rothadó hús szagára, amely csípős és émelyítő. Nem volt könnyű megszokni ezt a szagot a forgatások alatt, de így tudott a leghitelesebb lenni. A színész a filmben az angol király utolsó napjait mutatja be, aki fekélyektől és fertőzéstől szenved, ami instabil paranoiás állapotba taszítja.
3 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 6 napja

**** ügy. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 6 napja

Hát beleélte magát! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 hete és 6 napja

Örülhettek a színésztársak. röhögő smiley

válasz erre