Jövőre érkezik Guy Ritchie legújabb filmje Henry Cavill és Jake Gyllenhaal főszereplésével

2024. április 11.
25.4271
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi CinemaCon 2024 eseményen több bejelentés is történt, többek között jön az új Ideglelés film, valamint az is kiderült, hogy mi lesz a címe és mikor kerül bemutatásra Guy Ritchie következő filmjének, melyben Henry Cavillt és Jake Gyllenhaalt láthatjuk majd a főszerepben.

A Lionsgate bejelentette, hogy In The Grey címmel érkezik jövőre Guy Ritchie legújabb rendezésében készült akciófilm, melynek első előzetesét a CinemaCon-on be is mutatták a közönségnek, de felvétel erről nem készült. A cselekmény középpontjában egy trió áll, akik visszalopják a gazdag bűnözőktől ellopott pénzt. A film nagy része egy szigeten játszódik, akció mellett pedig a humorra is lehet majd számítani.

Henry Cavill és Jake Gyllenhaal mellett láthatjuk majd Eiza Gonzálezt és Rosamund Pikeot is. Cavill és Ritchie immáron harmadik alkalommal dolgozik együtt, először Az U.N.C.L.E embere filmet készítették együtt, majd a hamarosan megjelenő The Ministry of Ungentlemanly Warfare-t. A film 2025. január 17-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban, de remélhetőleg hazánkban is bemutatásra kerül az In The Grey.
jön az új Ideglelés film, valamint az is kiderült, hogy mi lesz a címe és mikor kerül bemutatásra Guy Ritchie következő filmjének, melyben Henry Cavillt és Jake Gyllenhaalt láthatjuk majd a főszerepben.'>
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jól hangzik, minden filmjét imádom!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete

Már most várós! mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete

Guy Ritchie mindig jöhet!

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete

Ritchie nagyon beindult.

válasz erre