Jövőre érkezik egy Ómen előzményfilm

2023. november 17.
22.4831
csirkee profilja, adatai
csirkee
Közel 50 évvel ezelőtt mutatták be a világ egyik leghíresebb horrorfilmjét, az Óment, mely hatalmas sikert ért el a mozikban anno, azóta pedig már több résszel gyarapodott a franchise, 2024-ben pedig egy előzményfilm fog érkezni hozzá The First Omen címmel.

Az első 1976-os film, amelyet Richard Donner rendezett, korának egyik legnagyobb horrorfilmje lett, és egy imádnivaló gyereket mutatott be, aki talán maga az Antikrisztus. Ezt a filmet további három követte, 2006-ban pedig jött egy reboot. A 2024. áprilisában bemutatásra kerülő film lesz a franchise első előzménye, mely egy nőről fog szólni, akit Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatába álljon.

A nő Rómában a sötétséggel és egy különleges szektával találkozik, ami miatt megkérdőjelezi saját hitét, valószínűleg ő lehet Damien édesanyja. A filmhez érkezett egy fotó is, melyen valószínűleg a főszereplő látható. A The First Omen-t Arkasha Stevenson rendezte, aki korábban nem sok ismert alkotáson dolgozott. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy hazánkban is bemutatásra kerül a film.


4 hozzászólás

techiii

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na erre nagyon kíváncsi leszek.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Vannak kétségeim, de reméljük nem nagyon lesz gagyi.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az eredeti egy alapmű, mai napig imádom!

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak legyen méltó a nagy elődhöz...

válasz erre