Jövőre elkezdhetik forgatni a Star Trek következő részét

2018. március 11.
2.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már hónapok óta pletykálnak a Star Trek film következő részének elkészítésén, de egészen idáig leginkább negatív hírek érkeztek róla, azonban most a film dokija megerősítette, hogy jövőre elkezdődnek a film forgatásai.

Karl Urban, alias Dr. Leonard H. McCoy nemrégiben megerősítette a hírt, miszerint 2019-ben elkezdődnek a Star Trek 4 forgatásai, azaz 2020 környékén akár már a mozikban láthatjuk az új részt. Hogy pontosan ki fogja rendezni a filmet, arról egyelőre nem lehet tudni, de Karl nem említette Tarantino nevét, akiről nemrégiben kiderült, hogy egy új Star Trek filmen dolgozik.

A színész egyelőre még mindig J.J. Abrams rendezőről beszél, így talán sikerült rávennie a Paramount stúdiónak, hogy visszatérjen még egy rész erejéig. Egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni, de reméljük, hogy tényleg igaza lesz a "Dokinak" és újabb Star Trek filmre ülhetünk majd be a moziba.
5 hozzászólás

marco

6 éve, 2 hónapja és 21 napja

Az első rész bár unalmas volt, de legalább képben, hangban nagyon ott volt. A folytatás már nem csak unalmas volt de a képi világ is az lett. A harmadik, nos, nem annyira rossz, ha azon az úton jön egy új rész akkor hajrá.

válasz erre

Levi87

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Én azt hittem egyébként, meg sem állnak vagy tíz részig, mint az eredetinél is.

válasz erre

Harder

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

A harmadik nagyon **** volt, remélem összekapják magukat.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

J. J. Abrams nagyon érzi a Star Treket, remélem tényleg ő rendezi.

válasz erre

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

De nagyon jól hangzik!

válasz erre