Jövő héten érkezik a DJI új akciókamerája

2022. szeptember 06.
23.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A leginkább drónjairól ismert DJI sajtóközleményben és minden social platformon bejelentette, hogy jövő héten szerdán bemutat valami újdonságot, ami a csatolt képre nézve nagy valószínűséggel a már régóta pletykált DJI Osmo Action 3 akciókamera lesz.

Ahogy a Dronerz magazin megírta, a bemutató egész pontosan 2022 szeptember 14-én - szerdán, magyar idő szerint délután 14:00 órakor lesz, de ennél több információ egyelőre nem elérhető. A DJI 2019-ben mutatta be az első akciókamerát DJI Osmo Action néven, ami rögtön nagy sikert aratott, a második generáció rövidített nevet kapott, a DJI Action 2 2021-ben jelent meg.

A pletykák szerint az új széria visszatér az eredeti elnevezéshez, és bár árat nehéz megsaccolni hozzá, várhatóan a GoPro Hero 11 Black ára alá lövik majd be, hacsak nem hoz valami igazán különleges újítást az eszköz. A várható felbontás valahol 5.7K környékén lehet majd és sokan várják hogy microSD kártya bővíthetőséget is kapjon, valamint az akkumulátoridő javításának is nagyon tudnánk örülni.

Jövő héten minden kiderül!

3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Mi újdonság lehet még ebben? Nagyobb felbontás, kicsit jobb objektív? Már az évekkel ezelőttiekkel is nagyon jó felvételek készültek..

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Olyan fura hogy ezeket még használja valaki...

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Ezek még mindig mennek?!

válasz erre