Jövő év elején elkezdik ismét forgatni az új Alien-sorozatot

2023. november 19.
11.0011
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hamarosan ismét feltámad az Alien-franchise, ugyanis nem csak egy új filmet fogunk kapni, de készül egy új sorozat is, méghozzá egy spinoff, ami a legfrissebb információk szerint 2024 év elején kezdik el forgatni, miután tavaly nyáron leálltak a munkálatok a projekt kapcsán.

Noah Hawley, az Alien előzménysorozat alkotója a napokban adott egy friss interjút a Deadlinenak, akiknek elárulta, hogy hamarosan ismét elkezdődnek a munkálatok a széria kapcsán. 2022 augusztusában ideiglenesen leálltak a spinoff forgatásával, aztán jöttek a hollywoodi sztrájkok, ami miatt nem tudták újra elkezdeni a munkálatokat.

Az egyelőre név nélküli sorozatot Thaiföldön, Bangkokban forgatják, de már van némi alapanyag, amit el is kezdtek szerkeszteni. A széria főszereplői között találjuk Essie Davist, Alex Lawthert, Sydney Chandlert és Samuel Blenkint. A cselekmény részleteit továbbra is titokban tartják, de állítólag előzménytörténetként fejlesztették ki, amely a Sigourney Weaver által vezetett filmek előtt játszódik. A sorozat az FX on Hulu égisze alatt készül, azaz nálunk a Disney+-on lesz majd látható.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hete és 6 napja

Csak jönne már...

válasz erre

Porthos

2 hete és 6 napja

Jó lassan készül.

válasz erre

Nagyon kíváncsi vagyok már rá.

válasz erre

Ronalddo

3 hete

De soká jön ez.

válasz erre