Josh Gad főszereplésével készül az Űrgolyhók folytatása

2024. június 19.
7.4661
csirkee profilja, adatai
csirkee
Sokan emlékezhetünk az 1987-ben megjelent Űrgolyhók című vígjátékra, mely a Star Wars sorozatot hivatott kiparodizálni és a legfrissebb hírek szerint az Amazon MGM-nél már fejlesztés alatt áll a folytatás, amiben Josh God fogja az egyik főszerepet játszani, de a forgatókönyvön is ő fog dolgozni.

Az egykori filmet Mel Brooks rendezte, aki most produceri szerepben fog dolgozni a készülő folytatásban, melyről egyelőre nagyon keveset lehet tudni. A hírek szerint a rendezői széket most Josh Greenbaum fogja elfoglalni, aki legutóbb a Kivert kutyák című filmen dolgozott, a forgatókönyvet pedig Josh God, Benji Samit és Dan Hernandez írja.

A színészt már rengeteg vígjátékban láthattuk korábban, elég csak a Pixelre vagy a Bérhaverokra gondolni. Nemrégiben egy Instagram posztban árulta el, hogy ő is dolgozik a skripten, amiről annyit írt, hogy szerint a legviccesebb és legjobb dolog, amin valaha is dolgozott és már nagyon izgatott a projekt kapcsán. Az Űrgolyhók 2. valószínűleg mozikba nem fog kerülni, helyette vélhetően a Prime Video streamingen fog megjelenni.
5 hozzászólás

techiii

3 hete és 3 napja

Josh God nagyon jó, szóval még akár jó is lehet.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Bukó lesz.

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 4 napja

Szerintem ez felesleges.

válasz erre

Fikarc

3 hete és 4 napja

Ajjajjjjjj, ezekből a folytatásokból nem sok jó szokott kisülni...

válasz erre

Kisfaludy82

3 hete és 4 napja

Mondjuk azóta jött alapanyag bőven az biztos. röhögő smiley

válasz erre