Jönnek a reklámok a Windowsba

2024. február 07.
16.9331
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Microsoftnak az elmúlt évben nagyon jól ment a szekér, mely elsősorban a mesterséges intelligencia piacra való belépésének köszönhet, ám úgy tűnik mindez nem elég, ugyanis megjelentek a reklámok az ingyenes Outlook-ban, ami a Posta és Naptár alkalmazásokat váltja.

A vállalat 2023-ban elkezdte kivezetni a Windows-ból a Posta és Naptár alkalmazásokat, a helyére pedig megérkezett az új, ingyenes Outlook, ahová folyamatosan tereli át felhasználóit. Akik már egy ideje az ingyenes verziót használják, azoknak nemrégiben feltűnhetett, hogy megjelentek az alig észrevehető reklámok az üzenetek között, és ez még csak a kezdet.

A Gmail és egyéb e-mail szolgáltatóknál már jó ideje vannak reklámok, ám a Windows alapértelmezett, beépített programjában eddig ilyen nem volt. Természetesen aki szeretne megszabadulni a reklámoktól, az havi 2 dollárért cserébe előfizethet a hirdetésmentes változatra. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Microsoft 365 előfizetés esetén is érvényes lesz-e a reklámmentesség.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Aki ezt használja, meg is érdemli! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ezek elérték a mélypontot. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szerencsére több ingyenes alternatíva is van, amik ráadásul ezerszer jobbak mint ez a levelező, vagy épp maga a win.

válasz erre