Jön az iMessage támogatás Windows rendszereken

2023. április 26.
23.0971
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy megkezdi az iPhone-támogatás bevezetését a Phone Link alkalmazáshoz a Windows 11 rendszeren, mely május közepétől lesz fokozatosan elérhető a világ összes Windows 11-felhasználója számára a funkció, számos korlátozással.

A Windows 11 rendszerhez készült Phone Link alkalmazással, valamint az iOS rendszerhez készült Link to Windows alkalmazással az iPhone felhasználók telefonhívásokat kezdeményezhetnek és fogadhatnak, szöveges üzeneteket küldhetnek és fogadhatnak, valamint megtekinthetik az értesítéseket közvetlenül a számítógépükön. Mindez azt jelenti, hogy a Windows támogatja az iMessage-t.

Természetesen vannak korlátozások, mint például nem lehet csoportos csevegések indítani, fényképeket és videókat küldeni, valamint a beszélgetési előzményeket sem lehet látni. Minden üzenet szürke buborékként jelenik meg a Phone Link alkalmazásban, ami azt jelenti, hogy az iMessages és az SMS szöveges üzenetek nem különböztethetők meg számítógépen. Ezenkívül az üzenetek csak akkor jutnak el a számítógépre, ha az iPhone Bluetooth-on keresztül csatlakozik.
bejelentette, hogy megkezdi az iPhone-támogatás bevezetését a Phone Link alkalmazáshoz a Windows 11 rendszeren, mely május közepétől lesz fokozatosan elérhető a világ összes Windows 11-felhasználója számára a funkció, számos korlátozással.'>
2 hozzászólás

Porthos

1 éve, 22 napja

Hasznos! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 22 napja

Azért ez nem lesz ugyanaz mint a natív macOS megoldás, de hát el kell kezdeni valahol. mosolygó smiley

válasz erre