Jól felszerelt konferenciakamerát mutatott be a Logitech

2017. június 09.
3.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Logitech nem csak a játékosoknak szánt kiegészítők piacán fejlődött nagyon sokat az elmúlt pár évben, hanem az üzleti közönség számára fejlesztett megoldások terén is jelentős előrelépéseket tudtak felmutatni.

Nemrég bemutatták legújabb kamerájukat, mely ezúttal egy látványosabbra sikeredett újítás formájában érkezett meg, hiszen nem csak egy "üzletiesített" webkameráról van szó. A Logitech MeetUp ugyanis 120 fokos látószöggel és 4K felbontással vezet be minket az online meetingek világába.

Nézd nagyban ezt a videót!




Az USB csatlakozást igénylő megoldást inkább kisebb termekbe szánják, ahol mindenki képben lehet, hiszen a 125 fokot még mindkét irányban 25-25 fokkal el is lehet fordítani. A három mikrofon és a minőségi hangszóró az oda-vissza kommunikáció tisztaságáért felel, de ha nagyobb terembe raknánk be, akkor 249 euróért egy külön mikrofont is vehetünk hozzá.

Maga a MeetUP sem lesz egy olcsó megoldás, hiszen 1099 eurós ajánlott árat kapott, de olyan extrákat is kínál, mint például a Cortana-t támogató hangvezérlés Windows 10 alatt. A kamerát elforgatni és a készüléket irányítani egy mobilos appal lehet a legegyszerűbben, mely Android és iOS rendszerekre is elérhető lesz.
1 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Uhh ez tényleg nem ocsó. De gondolom az üzleti életben ez sokaknak megéri.

válasz erre