Joe Biden bevitte a kegyelemdöfést a Huawei amerikai jelenlétének

2021. november 13.
91.5501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Joe Biden amerikai elnök aláírta azt a jogszabályt, amely megakadályozza, hogy a nemzetbiztonsági fenyegetésnek ítélt vállalatok új távközlési berendezésekre vonatkozó engedélyeket kapjanak.

A biztonságos berendezésekről szóló törvény kimondja, hogy a Szövetségi Hírközlési Bizottság (FCC) nem vizsgálhatja tovább a fenyegetésnek minősített vállalatok kérelmeit. Ez azt jelenti, hogy a Huawei, a ZTE és három másik kínai vállalat (Hytera Communications, Hangzhou Hikvision Digital Technology, Zhejiang Dahua Technology) berendezései nem használhatók az amerikai távközlési hálózatokban.

A demokrata és republikánus szenátorok mindegyike jóváhagyta a törvényjavaslatot. A szenátus október 28-án egyhangúlag szavazta meg, miután a képviselőházban 420 igen szavazattal, mindössze négy nem ellenében megszavazta. Biden elnök és Hszi Csin-ping kínai vezető várhatóan a jövő héten tart virtuális találkozót, úgyhogy még várhatóak fejlemények.
megakadályozza, hogy a nemzetbiztonsági fenyegetésnek ítélt vállalatok új távközlési berendezésekre vonatkozó engedélyeket kapjanak.'>
3 hozzászólás

techiii

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Szerintem erre senki nem számított.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Én mindvégig azt hittem, vissza fogja vonni ezt az őrültséget.

válasz erre

inkognito

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Őszintén szólva azt hittem Biden vissza engedi majd a Huaweit. meglepett smiley érdekes döntés.

válasz erre