Jimmy Fallon történelmet írt, együtt duettezett egy robottal

2018. november 23.
7.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sophia, a világ jelenlegi legintelligensebb humanoid robotja már sokszor képes volt megdöbbenteni minket, elegendő csak arra gondolni, amikor máig tisztázatlan okokból az emberiség kiirtásáról szónokolt.
 

Mára azonban úgy tűnik, hogy Sophia megbékélt a helyzetével, ami nem meglepő, hiszen emberi arca és emberi gondolatai vannak, képes a helyzethez illően grimaszolni, hovatovább az első robot, aki állampolgárságot kapott, nemrégiben pedig Jimmy Fallon népszerű beszélgetős műsorának, a The Tonight Show-nak is a vendége volt.

Méghozzá nem akármiért, Jimmy ugyanis különféle robotokat igyekezett megmutatni a nézőknek, melyek között a kutyaszerű megoldástól kezdve a nyakba akasztható gépeken át mindent megtalálhattunk, de a leginkább megdöbbentő Sophia volt, aki emberszerű megjelenése mellett egy újabb elképesztő dologgal hívta fel magára a figyelmet.

Azon túl ugyanis, hogy megmutatták, milyen miniatűr formában is megvalósítható lenne már a humanoid gépezet, Sophia a világ első robotjaként duettet énekelt Jimmy Fallonnal, ami technológiailag egészen hihetetlen teljesítmény volt tőle.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 5 napja

Aztarohadt!

válasz erre

Levi87

4 éve, 2 hónapja és 5 napja

7:40-től van a lényeg. Nagyon király amúgy! Durva hogy énekelni tud a robot bakker.

válasz erre

techiii

4 éve, 2 hónapja és 5 napja

Óriási. Annyira vicces ez a robot na meg a kistesója

válasz erre

új kommentek

Levi87 profilja

Levi87

8 órája és 54 perce
betyár profilja

betyár

11 órája és 17 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink