Jensen Ackles, az Odaát sztárja bevállalná Batman szerepét a készülő DC mozifilmben

2023. június 21.
15.4051
csirkee profilja, adatai
csirkee
James Gunn és Peter Safran építgeti a DC Univerzum jövőjét és már több készülő projekt kapcsán is felmerültek casting pletykák, például az új Batman: The Brave & The Bold kapcsán az Odaát sorozatból ismert Jensen Ackles neve is felbukkant, aki nemrégiben reagált a pletykákra.

A Batman: The Brave & The Bold a DCU történetébe bele fog illeszkedni, ez teljesen más, mint a Matt Reeves által készülő The Batman univerzum. A castingok már zajlanak a DC-nél, ami sok-sok pletykának ad helyet, így merült fel Jensen Ackles neve is, aki egy olaszországi eseményen beszélt erről. Elmondása szerint nagyon örülne egy Batman szerepnek, de nyilván nem mondhat semmit.

Ackles azzal viccelődött, hogy Pedro Pascal is megkaphatja a szerepet, ami valljuk be, elég érdekes választás lenne. Ebben az esetben Jensen nagyon dühös lenne a színészre, aki manapság az egyik legkelendőbb A-listás színész Hollywoodban az olyan sikerek után, mint a Trónok harca vagy éppen a The Last of Us. Az Odaát sorozat sztárja még elmondta, hogy jelenleg sztrájk folyik a szórakoztatóiparban, és amíg ez meg nem oldódik, senki nem beszél semmiről.
3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 3 napja

Hát.... Azért Joker egy sokkal másabb jellegű karakter...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 napja

Sok színész van ezzel így szerintem... mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 napja

Nem igazán passzol hozzá szerintem.

válasz erre