Jelentősen frissül az Android Auto, parkolás közben még filmezhetünk is

2024. május 16.
4.3181
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Google I/O fejlesztői konferenciáján szó esett az Android Autoról is, mely jelentősen frissülni fog a jövőben, amit főleg azok fognak nagyon élvezni, akiknek új autójuk van, ugyanis új alkalmazások fognak érkezni, sőt bizonyos autómodellek új szórakoztató alkalmazásokat kapnak, mint például a Max és a Peacock.

A hétköznapokban rengeteg időt tölt az ember az autójában, ráadásul az elektromos járművek feltöltése nem öt percet vesz igénybe és sokan ilyenkor is a járművükben maradnak. Számukra fog frissítést hozni a Google az Android Auto új szórakoztató alkalmazásaival. Az alkalmazások a Google beépített, videót támogató autómodelljeihez érkeznek, köztük a Polestar, a Volvo és a Renault.

A filmezés mellett játékok is érkeznek, mint például az Angry Birds, a Pin the UFO és a Zoo Boom. Ezek a szórakozási lehetőségek természetesen csak parkoló módban érhetőek majd el, vezetés közben nem. Az Android Automotive operációs rendszerrel rendelkező autók egy hamarosan megjelenő frissítés részeként megkapják a Google Cast-ot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmakat streameljenek telefonokról és táblagépekről.

A vállalat új fejlesztői eszközöket is bevezet, hogy megkönnyítse az emberek számára az új alkalmazások és élmények létrehozását az Android Auto számára. Természetesen a mesterséges intelligencia sem maradhat ki, ami segít üzenetek megválaszolásában vagy éppen a navigációban. Az alábbi videóban megnézhető a teljes bemutató.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 napja

Porthos írta:
Biztos nem vennék olyan autót, aminek a fedélzetén Google fut.
Dettó. Nagyon rossz ez az irány.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 2 napja

Biztos nem vennék olyan autót, aminek a fedélzetén Google fut.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

De komolyan, csak a beépített verzióban? röhögő smiley Ez mennyire gáz. röhögő smiley

válasz erre