Advertisement

Jeff Bezos mára már csak a harmadik leggazdagabb ember a világon

2022. szeptember 18.
32.0111
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mára már köztudott, hogy tavaly Elon Musknak sikerült átvennie a vezetést a világ leggazdagabb üzletemberek listáján, melyet korábban az Amazon vezérigazgatója birtokolt, ám úgy tűnik, hogy ismét lejjebb kell csúsznia a listában Jeff Bezosnak.

A 60 éves Gautam Adani az első ázsiai üzletember, akinek sikerült felkerülnie a top 3-as listára, ezzel pedig letaszította az előkelő második helyről az Amazon alapítóját, Jeff Bezost. Az Adani Csoport széntermeléssel, infrastruktúrával és hőenergia-termeléssel foglalkozik, a Forbes magazin szerint az elnök nettó 155,5 milliárd dollár vagyonnal rendelkezik, ami több mint Bezos vagyona.

A Bloomberg jelentése szerint Adani úr és a bolygó leggazdagabb embere, Musk úr közötti szakadék több mint 100 milliárd dollár, mivel a Tesla alapítója és a technológiai titán nettó vagyona állítólag 260 milliárd dollár. Ezzel szemben Bezos nettó vagyona 145,8 milliárd dollárra esett péntek reggel. Természetesen a vagyoni helyzet folyamatosan változik a részvények árfolyama miatt, ám ez mégis egy komoly előrelépés.
4 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szerintem zokog otthon a sarokban szerencsétlen.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Biztos nem nagy tragédia

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak kibírja valahogy..

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

A szívem szakad meg.

válasz erre