Jason Momoa visszatérhet a DC-hez, azonban már nem Aquaman szerepében

2023. október 13.
17.7901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén decemberben fog megjelenni az Aquaman második része, ám a jövőben egy másik DC karakter bőrébe bújhat a színész, ugyanis a legfrissebb hollywoodi hírek szerint a James Gunn által fejlesztett következő Superman filmben Jason Momoa alakíthatja majd Lobo-t a képregényekből.

A korábbi DC-filmek színészei közül nem valószínű, hogy sokan visszatérnének az újonnan épülő univerzumba, ám egy valaki kivétel lehet. Ő pedig nem más, mint Jason Momoa, aki az Aquaman filmekben alakította a főszereplőt, de feltűnt az Igazság Ligájában is. A hírek szerint Momoa már tárgyalásokat folytat Lobo szerepéről, aki egy intergalaktikus, mocskos szájú fejvadász.

A színész már több interjúban is említette, hogy Lobo szerepét nagyon szeretné eljátszani, kérdés: James Gunn is ad-e erre lehetőséget neki. Lobo a legújabb Superman filmben tűnhet majd fel, melyet a DC stúdió társigazgatója fogja rendezni és a forgatókönyvön is ő dolgozik. Korábban már fény derült arra, hogy Superman szerepében David Corenswetet láthatjuk majd, míg Rachel Brosnahan Lois Lane-t fogja alakítani.
4 hozzászólás

XTomiX0029

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szegény Jason Momoa igazán kaphatna már valami értelmes szerepet Hollywoodban

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekem nem hiányzik. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez a sok szuperhősös ****.... Ebből áll csak a mozi manapság.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Rühellem a palit, kát hogy pont ő marad az új érában is.

válasz erre