Jared Padalecki szívesen visszatérne Sam Winchester szerepébe az Odaátban

2024. április 03.
9.5031
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén novemberben lesz az Odaát sorozat fináléjának negyedik évfordulója, miután 15 évadon keresztül követhettük nyomon a két testvér, Sam és Dean Winchester természetfeletti kalandjait és a rajongók azóta is a szereplők visszatérésére várnak - most az egyik színész megerősítette, hogy hajlandó visszatérni egy reunionra.

Az Odaát volt a The CW stúdió egyik legsikeresebb sorozata, a rajongók pedig azóta is imádják, rengeteg találkozót szerveznek világszerte és a 2020-as befejezést követően már többször is felröppentek pletykák egy esetleges újraindításról. Jensen Ackles egy évadon keresztül dolgozott a Winchesterék című előzménysorozaton, melyet végül törölt a stúdió.

Emiatt a rajongók még szomjasabb lettek egy Odaát folytatásra és most a Sam Winchestert alakító Jared Padalecki megerősítette, hogy hajlandó visszatérni a szériához, de azt még nem tudja, hogy mikor lesz erre ideje. Jelenleg a Walker című sorozat legújabb évadán dolgozik, miközben színésztársa, Jensen Ackles is elfoglalt a The Boys című Amazon sorozat miatt.
4 hozzászólás

Porthos

2 hete

Az életük része volt, iszonyat nehéz lehetett elengedni.

válasz erre

login_password

2 hete és 1 napja

Csak a rajongók miatt felesleges folytatni.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 1 napja

Max csinálnak egy egészestés filmet az kész.

válasz erre

Fikarc

2 hete és 1 napja

Már felesleges nekik visszatérni, lezárták és kész.

válasz erre