Advertisement

James Gunn további tévéműsorokat ígér a DC Univerzumában

2022. november 28.
48.1761
csirkee profilja, adatai
csirkee
DC Studios egyik új vezetője nemrégiben arról mesélt, hogy a jövőben még több tévéműsor érkezik majd a DC Univerzumába, bár egyelőre a 10 éves terv még tervezés alatt áll, de a következő hónapokban már érkezhetnek információk a projektekről.
Advertisement

A jelek szerint jó választás volt James Gunn filmrendezőt és Peter Safrant vezetőnek megtenni a Warner Bros. Discovery szuperhős univerzumának élén, hiszen már javában dolgozzák ki a következő 10 év film- és tévéműsorait. A Twitteren érdeklődött egy rajongó, aki James Gunnt kérdezte a tervekről. Gunn szerint az általános tervük része az, hogy minden bizonnyal olyan DCU TV-műsorokat készítsenek, amelyek hasonló módon kapcsolódnak a filmekhez, mint az HBO Max-en lévő Peacemaker.

A rendező azt is tisztázta, hogy az animációt is a DCU-hoz kötik majd, egy másik rajongónak ugyanis azt válaszolta, hogy lesznek 2D-s és 3D-s műsorok. Ezeket hallva az HBO Max jövője is fényesebb, hiszen a streaming platform az elmúlt hónapokban nagyon sokat szenvedett a törölt projektek miatt, de nem kell tartani attól, hogy a jövőben nem fognak rá friss tartalmak érkezni.

Advertisement
5 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete

Drukkolok nekik, mert most igen rosszul áll a szénájuk..

válasz erre

techiii

2 hónapja, 2 hete

Nekem nem tetszik a Marvelnek a taktikája, szerintem nem kéne követni.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete

Ezt is elcsépelik mint a Marvelt.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete

Sddig kell ütni a vasat, amíg.....

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete

Húzó franchise, így nem csodálom hogy ebbe kapaszkodnak.

válasz erre