James Gunn szerint mindig a minőség lesz az első a DC filmek kapcsán

2024. április 01.
8.0741
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta James Gunn és Peter Safran átvették a DC Studios irányítását, a rajongók arra várnak, hogy végre megnézhessék az új DCU első alkotását, ami az új Superman film lesz, de a háttérben még sok projekt készül, melyek kapcsán Gunn elárulta, hogy mindig minőség lesz az első.

A tervek szerint a DCU első filmje, a Superman 2025. július 11-én kerül majd a mozikba, melyben rengeteg új színészt és karaktert ismerhetünk meg, akik szerepelni fognak a jövőbeni alkotásokban is. Jelenleg ez az egyik legfontosabb projekt a DC Studios számára, emiatt jó néhány másik alkotás fejlesztése lassabban halad, ilyen például a The Authority, mely az anti-Justice League néven ismert antihősök csapatáról szól.

A közelmúltban a Threads felületén egy rajongó James Gunnt kérdezte a filmről, aki azt írta, hogy addig nem adnak zöld utat egy filmnek, amíg nincs jó forgatókönyv. Ez az oka annak, hogy bizonyos projektek lassabban készülnek, és mindig a minőség lesz az első, történjék bármi. A The Authority-re még sokat kell várni, valószínűleg sok fog múlni azon, hogy a közönség hogyan fogadja az új Superman filmet.

@jamesgunn bejegyzése
Megtekintés a Threads alkalmazásban

4 hozzászólás

inkognito

1 hete és 3 napja

Szerintem nem lesz jó ez az irány.

válasz erre

XTomiX0029

1 hete és 3 napja

Híííííííííí......... ez meredek volt.........

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 3 napja

Milyen minőség? röhögő smiley A szuperhősös filmekben csak a durrogtatás meg a hanghatások a minőség. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hete és 4 napja

Ó hát persze, mint eddig is. röhögő smiley

válasz erre