James Gunn rendezi és írja az új Superman filmet

2023. március 11.
33.3211
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hónapokban gyökeres változáson ment keresztül a DC Universe, miután James Gunn és Peter Safran átvették a stúdió irányítását és nulláról elkezdték felépíteni a képregény karakterek filmes univerzumát, melyben kiemelt szerepet kapott az új Superman film.

Tavaly decemberben egy rajongói tweet kérdés kapcsán árulta el James Gunn, hogy az egyik legfontosabb projekt az új Superman film, melyről nem lehetett sok mindent tudni, ám pár nappal később kiderült, hogy nem Henry Cavillt láthatjuk majd viszont benne. Az új projekt a Superman: Legacy címet kapta, mely egy fiatalabb szuperhőst fog bemutatni, aki már kapcsolatban áll néhány DC karakterrel.

A filmről nemrégiben kiderült, hogy maga James Gunn fogja írni a forgatókönyvet és a rendezői széket is ő maga akarja elfoglalni, mert ez az egyik legfontosabb projektje az újraindított DCU-ban. A Superman: Legacy 2025-ben debütálhat a mozikban, ami azt jelenti, hogy idén év végén vagy 2024 elején kezdődhet a forgatás.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jól hangzik!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kíváncsi leszek, milyen lesz a végeredmény. Csak remélni merem hogy nem olyan hitvány fos trágya mint amit a Marvelnél láthatunk...

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Bírom az arcot.

válasz erre