James Gunn rendezheti az Öngyilkos Osztag 2-t

2018. október 10.
3.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyelőre csak pletyka szintjén mozog az alábbi információ, viszont úgy fest, hogy a DC szemet vetett a Disney által elbocsátott James Gunnra, aki ugyebár A galaxis őrzői filmekért volt felelős a Marvel berkein belül.
 

Több forrásból is érkeztek szivárgások, egyrészt a The Wrap magazin közölte, hogy a vállalat már tárgyal a művésszel, hogy ő írja az Öngyilkos Osztag folytatásának forgatókönyvét, sőt akár ő is rendezheti a mozit, ha pedig ez igaznak bizonyul, akkor Gavin O'Connor teljes munkáját kukába vágják.

Ez még nem minden, ugyanis időközben befutott a hír a The Hollywood Reporter által, miszerint a film nem az első rész közvetlen folytatása lesz, sokkal inkább teljesen tiszta lappal indítanának, ezáltal más hangulattal, megközelítéssel, de még más főszereplőkkel is operálhat a folytatás, hovatovább még az R-besorolás is szóba jöhet.

Természetesen erősen illik szódával fogyasztani a fejleményeket, megszoktuk már, hogy a DC háza táján nincs minden rendben - elég csak a múltkori Henry Cavill ügyre gondolni -, könnyen meglehet, hogy ez az egész megint csak kacsa, viszont ha valóban igaznak bizonyul, ti örülnétek Gunn rendezésének?
Disney által elbocsátott James Gunnra, aki ugyebár A galaxis őrzői filmekért volt felelős a Marvel berkein belül.'>
3 hozzászólás

Santonio

5 éve, 10 hónapja

Legalább jönne egy jó DC film.

válasz erre

Levi87

5 éve, 10 hónapja

Még a végén jó lesz hogy az idióta Disney kivágta. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 10 hónapja

Én frankón várom ezt a filmet, akárki is rendezi... röhögő smiley

válasz erre