James Gunn elárulta, hogy Batman benne lesz-e az új Superman filmben

2024. január 29.
13.1671
csirkee profilja, adatai
csirkee
James Gunn ezerre dolgozik az új DCU beindításán Peter Safrannal közösen, miután tavaly előtt átvették a DC Studios vezetését, ennek részeként az egyik legfontosabb projektnek az új Superman filmet tartják, melynek forgatása idén indul, de egy fontos karakter hiányozni fog belőle.

Az elmúlt hónapokban több frissítést is kaptunk a Superman: Örökség című új DC filmről, mely elindítja a stúdió új filmes univerzumát. Azt már tudjuk, hogy Henry Cavill helyett David Corenswet fogja alakítani a főszerepet, de a cselekményről egyelőre semmit sem lehet tudni. A rajongók azonban kíváncsiak voltak arra, hogy Batman vajon szerepelni fog-e a filmben.

Minderre maga James Gunn válaszolt a Threads felületén, miszerint Batman nem lesz benne a Superman: Örökségben, egyszerűen azért, mert nem került bele a forgatókönyvbe. Fontos azonban megjegyezni, hogy Matt Reeves féle The Batman második része már fejlesztés alatt áll, ez teljesen különálló a DCU-tól, így biztosan nem fogjuk látni Robert Pattinsont és David Corenswetet egy filmben.
6 hozzászólás

zender

4 hónapja, 1 napja

Máris jobban várom! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 napja

Jól is van ez így.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 2 napja

Lehet hogy végre egy Superman filmben Superman lesz? meglepett smiley Jó lenne. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 2 napja

Mondjuk egy Superman filmbe nem is igazán kell.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 napja

Hát bizony ez nagy kár.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 2 napja

Nem fog hiányozni.

válasz erre