James Franco egy II. világháborús drámában tér vissza

2022. július 12.
37.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A színész az elmúlt időszakban nem sok projektben dolgozott, ugyanis a MeToo mozgalom idején több nő is szexuális zaklatással vádolta, ami miatt visszavonult a színészettől James, de most egy II világháborús drámában fog visszatérni sokak örömére.

James Francot számtalan filmben láthattuk már, hol vígjátékban, hol akciófilmben, hol pedig komoly drámában, ám őt sem kerülte el a #MeToo kampány és a színészi karrierjét tönkre tette. A legfrissebb Hollywoodi hírek szerint azonban végre visszatér a színész és Erri De Luca Tu, Mia című regénye alapján készült Me, You című drámában kapott főszerepet.

Franco mellett a filmben feltűnik még Tom Hollander és Daisy Jacob is, a forgatások pedig szeptemberben kezdődnek majd Ischiában, Olaszországban. A film az 1950-es években játszódik, ahol a 16 éves Marco a nyarat tölti. Megismerkedik a US GI egykori tagjával, Nicolával, aki halászként él és különböző történeteket mesél a fiatal fiúnak a háborúról. A fiú megismerkedik egy holokausztot túlélő lánnyal, akit azzal akar elcsábítani, hogy fel akar gyújtani egy német turisták által megszállt villát.
3 hozzászólás

techiii

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

Jó színész, kár, hogy ő is belekavarodott ezekbe.

válasz erre

betyár

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

Végre! Bár nem egy drámában látnám szívesen.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nagyon bírom az arcot.

válasz erre