James Cameronnak már tervei vannak az Avatar 6. és 7. részeivel

2022. december 01.
47.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A háromszoros Oscar-díjas kanadai rendező a közelmúltban adott egy interjút a The Hollywood Reporternek, melyben jövőbeli terveiről mesélt, valamint az Avatar filmek jövőjéről, bár már a film negyedik részén dolgozik, további tervei vannak a jövőben.

Már csak néhány hét és mozikba kerül az Avatar: A víz útja című mozifilm, mely folytatása lesz a 2009-ben bemutatott első résznek. Már nagyon sokan várják, hogy hogyan alakul a Pandorán élő Na'vi-k élete. James Cameron közben folyamatosan dolgozik, hiszen egymás után készíti a filmeket, már éppen a negyedik részen dolgozik, de már azon gondolkozik, hogy mi lesz a jövőben.

A rendezőnek ugyanis tervei vannak a 6. és 7. részre is, azonban ezeket már biztosan nem ő fogja rendezni, hiszen akkor már 89 éves lesz, nem készítheti a filmeket a végtelenségig. Elmondta, hogy valakit ki kell tanítania, mert őt bizony nem érdekli milyen jó valaki, nem fogja tudni hogyan kell egy Avatar filmet rendezni. Természetesen a folytatások attól is függnek majd, hogyan teljesítenek a korábbi filmek a mozikban.
interjút a The Hollywood Reporternek, melyben jövőbeli terveiről mesélt, valamint az Avatar filmek jövőjéről, bár már a film negyedik részén dolgozik, további tervei vannak a jövőben.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 2 napja

Iskolapéldája annak hogyan kell szétcseszni egy sikert.

válasz erre

Harder

1 éve, 8 hónapja és 2 napja

Remélem bukni fog az egész.

válasz erre

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 2 napja

Senki nem lesz már ezekre kíváncsi.

válasz erre

techiii

1 éve, 8 hónapja és 2 napja

Te jó ég, már most nem vagyok kíváncsi a másodikra.

válasz erre