James Cameron felfedte az Avatar 3 egyik új óriás lényét

2024. április 27.
4.3141
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyelőre nagyon keveset lehet tudni a készülő Avatar harmadik részéről, mely jövő év decemberében fog debütálni a mozikban, de a rendező most egy kiállítás keretében felfedett egy új óriási lényt, mely a soron következő filmben fog debütálni és az Avatar négyben is fel fog tűnni.

James Cameron Párizsban a Konbini YouTube-csatornával beszélgetett a "James Cameron művészete" című kiállításon, ahol több művészeti alkotása is látható, többek között az a 'Meduza' elnevezésű lény, ami az Avatar 3-ban fog debütálni. A rendező azt is elárulta, hogy ez az új óriás lény eredetileg a 2009-es Avatarban is benne lett volna "Project 880" címmel, de végül nem jutott el a film végső változatáig.

Az 1995-ös tervezetben Cameron úgy gondolta, hogy ez a félelmetes, repülő medúza elragadta volna a főszereplőt, Jack Sullyt az úszó hegyek közül. Végül Jack megölte volna a lényt, és beleesett volna egy kígyófejekből álló fába. Medusa most várhatóan az Avatar 3 kulcsfontosságú része lesz, és valószínűleg bekerül a negyedik részbe is, mely egy időugrást tartalmaz majd.

A videóban 7:41-nél mesél Medusáról James Cameron.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Cuki jószág.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete

Nagyon izgalmas.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete

Kivagyok ettől a szériától. röhögő smiley

válasz erre