Advertisement

Jackie Chan megerősítette: készül a Csúcsformában 4.

2022. december 09.
49.1231
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jackie Chan és Chris Tucker párosa 1998-ban vált népszerűvé, amikor bemutatták az első Csúcsformában részt, melyben megismerhettük a mindig tettre kész kínai rendőrt és a kissé bolondos, laza amerikai rendőrt, akiket nagyon megszeretett a közönség.

A franchise három részt élt meg, ám a jelek szerint hamarosan egy negyedik epizóddal fog bővülni a filmsorozat, ugyanis Jackie Chan kínai színész a közelmúltban egy Filmfesztiválon elárulta, hogy már tárgyalnak az új Csúcsformában filmről, hamarosan találkozik a rendezővel, hogy megvitassák a forgatókönyvet. Chan bár nem nevezte meg a rendezőt, ám valószínűleg az amerikai Brett Ratner lesz, aki a korábbi filmeken is dolgozott.

Ratner 2014 óta nem rendezett filmet, ennek egyik oka az, hogy 2017-ben hét nő, köztük Olivia Munn és Natasha Henstridge színésznők szexuális zaklatással vádolták, a Warner Bros. emiatt meg is szakította vele a munkát. Mindezek ellenére sokan megörültek a Csúcsformában folytatásának híre hallatán, amiről ennél többet egyelőre nem lehet tudni.
5 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Remélem méltó lesz az elődökhoz és nem lesz béna, mint sok folytatás.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

De király, imádom, nagyon várós!

válasz erre

betyár

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon bírtam mind a hármat.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nagyon bírtam minden részt, várós!

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Címe: Csúcsformában 4: a nyugdíjasklub

válasz erre